Kermis FM News header
Kermis FM

Ben jij straks een held op Kermis FM-sokken?

Headersokken

We kunnen het zelf ook nog niet helemaal geloven, maar we hebben tegenwoordig eigen merchandise! Na 15 jaar Kermis FM lanceren we dit jaar onze eigen Kermis FM-sokkencollectie! Hoe hebben we ooit zonder gekund!?

De Kermis FM-sokken zien er superflitsend uit (al zeggen we het zelf) en zijn van uitstekende kwaliteit. Zo slenter je straks kei-stijlvol over de Tilburgse Kermis!

Er zijn verschillende varianten. Kies de sok die het beste bij jou past of doe eens gek en haal ze allemaal in huis.

1) Cottonspin socks

Wat is nu een kermis zonder suikerspinnen? Met deze sokken draag je “cotton candy” aan je voeten! En heel toevallig is de sok zelf ook voor 80% van katoen gemaakt.

2) Polkadot socks

Geïnspireerd door de bekende kermislampjes aan attracties. Deze kleurrijke Polkadot-sokken zijn een flashy herinnering aan de zwoele zomeravonden op de Tilburgse Kermis.

3) Diamond socks

De Tilburgse Kermis: jij was erbij en dat mag iedereen weten! Deze paars-roze Diamond sock is geïnspireerd op de vlaggen van de Tilburgse Kermis. Niet te missen, en nog stijlvol ook!

4) Roze Maandag-socks

Het beste hebben we voor het laatst bewaard. Speciaal voor Roze Maandag is er ook een roze versie! Laat je voeten stralen en help daarbij ook een goed doel: voor elk verkocht paar gaat er één euro naar het AIDS-fonds!

Bestellen maar!

De sokken moeten nog gemaakt worden, maar goed nieuws: je kunt ze nu al pre-orderen! Surf naar onze vrienden van pretparkwinkel.nl en haal die sokken in huis.