Kermis FM News header
Kermishitverkiezing

Dit is dé kermishit van 2021: Doorgaon!

Kermishit header confetti scaled fit20482 C853ssl1

Dé kermishit van 2021 is bekend: Doorgaon van Niet Altijd Rozengeur! Tien dagen lang konden kermisfans op hun favoriet stemmen. Vele nummers van grote artiesten werden uitgeschakeld. Er kan er maar één de beste zijn. De winnaar werd live bekendgemaakt op Kermis FM in de avondshow van Elger van der Wel.

NAR-lid Wim van Veul Gère is hartstikke blij met de overwinning en hoopt erop dat carnaval volgend jaar doorgaat. “Ik heb nu vooral kunnen genieten van de Vakantiekermis, maar we hopen met carnaval in een vol 013 te staan”, zei de Tilburgse carnavalsartiest over de telefoon.

Gelegenheidsband

Het lied Doorgaon maakte de groep Veul Gère als gelegenheidsband samen met Lamme Frans, De Deurzakkers, Ferry van de Zaande, Vieze Jack, Sjpringlaevend, Niek en Danny, Huub Hangop en Peter Selie. Het is een troostlied om het leed van het afgelaste carnaval dit jaar te verzachten. Aan het resultaat van de Kermishitverkiezing te zien is dat gelukt!

54 procent

Doorgaon won met 54 procent van de stemmen van die andere hit die niet meer uit je hoofd gaat: Frans Duits van volkszanger Frans Duijts en rapper Donnie. Deze nummer twee haalde 46 procent van de stemmen, nadat de twee hitjes de hele dag van stuivertje wisselden. Daardoor was het tot op het laatste moment spannend wie zou winnen.

Dit is dé Kermishit van 2021: