Kermis FM News header
Wekdienst

31 juli: Huilie huilie! De kermis wordt begraven

180729 Laatste Avond 3 3989

Het is 31 juli, de allerlaatste dag alweer van de Tilburgse Kermis 2022. Benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? Lees dan snel verder, dan praten we je bij!

Het weer

Het wordt zo'n 24 graden op de kermis. Wel kan er af en toe een buitje vallen. Een paraplu is dus geen overbodige luxe!

3 dingen die vandaag spelen

1️⃣ We zijn met Kermis FM al iets eerder in de lucht dan normaal. Om half 12 zenden we op teevee de kermismis uit, live vanuit de Heuvelse Kerk.

2️⃣ Aan al het moois komt een eind! Vanavond gaan de lichtjes van de attracties definitief uit en wordt de kermis 'begraven'. Vanaf de Heuvel trekt een stoet naar de Piushaven, waar rond half 11 een spetterende vuurwerkshow begint.

3️⃣ In de Updeet blikken we terug op de kermis met kermiswethouder Van Asten. Let op! Vanwege de begrafenis begint de uitzending al een uurtje eerder dan anders, om 20 uur.

Deze dj's ga je horen

🕐 Vanaf 13 uur: Calvin Punter

🕒 Vanaf 15 uur: Geoffrey Smulders

🕔 Vanaf 17 uur: Mike Jupijn

🕖 Vanaf 19 uur: Jimmy Spijkers

🕘 Vanaf 21 uur: Arno Leblanc

Dit speelde er gisteren

1️⃣ Naast een kermisje, was er ook een heus circus te vinden in Tilburg. In de Piushaven streek openluchtcircus Harlekino neer, dat vier gratis voorstellingen speelde. Wij waren er, met camera, bij!

2️⃣ Een groep vrijwilligers liep met vuilniszakken en prikstokken over de kermis. Niet alleen om het kermisterrein op te ruimen, maar ook om te laten zien dat je samen zorgt voor een schone stad.

3️⃣ We gingen langs bij Martin Ruitenberg. Hij is 19 jaar, maar heeft nu al zijn eigen attractie: de Dance Jumper.

Gisteren in beeld

Het was weer gezellig in Tilburg! Kijk maar:

Zo, nu ben je helemaal bij! Vanaf 13 uur hoor en zie je ons weer. In heel Nederland zijn we te beluisteren via DAB+. Woon je in Tilburg en omstreken? Dan kun je ook intunen op 105.9 FM. En natuurlijk zijn we er ook 24/7 via onze vernieuwde website en app.