Kermis FM News header
Wekdienst

28 juli: Seniorenbingo & Caribbean Night!

Bingo in de bierhal donderdag 28 juli 2016 27991333223 o

Het is 28 juli, de zevende dag van de Tilburgse Kermis 2022! Ook vandaag heb je de attracties weer voor het uitzoeken, het zijn er ruim 200! Ook los daarvan is er genoeg te beleven. Lees snel verder, dan praten we je bij!

Het weer

De temperatuur loopt op tot een graad op 24. Het blijft redelijk bewolkt, maar een regenbui hoe je gelukkig niet te verwachten.

3 dingen die vandaag spelen

1️⃣ De hele Bierhal zit vanmiddag vol met ouderen. Vanaf 14 uur is daar de traditionele seniorenbingo. De opbrengst van het evenement gaat naar Stichting Met je Hart, een organisatie die uitjes organiseert zodat ouderen zich minder eenzaam voelen.

2️⃣ Vanavond waan je je helemaal in de Caraïben in Tilburg. Op het Pieter Vreedeplein is dan weer de Caribbean Night. De hele avond kun je genieten van heerlijke cocktails en swingen op salsa, bachata en merengue.

3️⃣ Ook in de Bierhal kun je je heupen losgooien. Vanavond is het daar weer volop feest. Onder meer Tino Martin komt langs.

Deze dj's ga je horen

🕐 Vanaf 13 uur: Luuk Milo

🕔 Vanaf 15 uur: Aron Lindehof

🕒 Vanaf 17 uur: Bjorn Wilbers

🕖 Vanaf 19 uur: Niek Meeuws

🕘 Vanaf 21 uur: Jur van Gestel

🕚 Vanaf 23 uur: Bas Menting & Mart Meijer

Dit speelde er gisteren

1️⃣ Kermiswethouder Maarten van Asten was jarig! Hij vierde zijn 30ste verjaardag.

2️⃣ Het was Kindermiddag. Bij Kermis FM hebben we daarom een lijstje gemaakt van attracties die superleuk zijn voor de allerkleinsten.

Gisteren in beeld

Kijk maar ff...

Zo, nu ben je helemaal bij! Vanaf 13 uur hoor en zie je ons weer. In heel Nederland zijn we te beluisteren via DAB+. Woon je in Tilburg en omstreken? Dan kun je ook intunen op 105.9 FM. En natuurlijk zijn we er ook 24/7 via onze vernieuwde website en app.