Kermis FM News header
Kermis FM

Deze artiesten kwamen een feestje bouwen in de studio

20220722 Oscar van Oorschot KERMISFM 0527

Wat vliegt de tijd! De Tilburgse Kermis is al over de helft. En er is veel gebeurd in de afgelopen vijf dagen, ook bij Kermis FM! De studio werd al meerdere keren op zijn kop gezet door leuke artiesten. Bekijk snel wie er te gast waren!

PartyFrieX

Op de eerste dag was het gelijk feest, want de PartyFrieX kwamen langs! Bij Kermis FM-dj Oscar van Oorschot zongen ze hun hit Ik Moet Zuipen!

De Stoopjes

Als je tien dagen lang tussen de achtbanen staat, dan mogen De Stoopjes niet ontbreken. In de studio zong het virtuoze duo het nummer De Achtbaan!

De Stoopjes gaven een spetterend optreden
De Stoopjes gaven een spetterend optreden
Beeld: Kermis FM

Vinzzent

Zondag was Vinzzent te gast bij dj Perry Kramps. Hij vertelde onder andere over zijn nieuwe single 1 Kus van Jou.

Benno van Vugt

Vriend van de show Benno van Vugt mocht natuurlijk ook niet ontbreken. Gisteren stond hij nog op het podium van Kermis Carnaval, maar zondag zong hij ook al een moppie in de Kermis FM-studio.

Benno heeft er zin in
Benno heeft er zin in
Beeld: Kermis FM

Ammar

Op roze maandag hadden we een echte ster in de studio. Niemand minder dan Ammar was te gast bij Barry Paf! Hij zong daar zijn hit De Laatste, die hij samen met Snelle maakte.

Zanger Kafke

Ook de komende dagen wordt het gezellig in de studio. Bijvoorbeeld Zanger Kafke en Gullie komen nog langs! Je hoort ze vanavond op Kermis FM.