Kermis FM News header
Kermis FM

Deze artiesten komen vanavond naar kermis carnaval

20210720 Johnny Purple 3 5581 LOGO

Het is weer kermis carnaval, daar kun je niet omheen! Trek je groen-oranje sjaal en je pekske uit de kast en zet Kermis FM aan! Direct naast onze studio bouwen wij vanavond een te gek carnavalsfeestje: de Kermis Carnaval Showcase. Kijk snel wie er langskomen!

Nostalgieten

In 2020 en 2021 waren ze ook al bij ons te gast. Dat vonden we zo gezellig dat we ze dit jaar weer hebben uitgenodigd! De mannen draaien van vinyl en komen ons vanmiddag alvast opwarmen.

Bennie Bekend

Hij noemt zichzelf de onbekendste bekende artiest uit Kruikenstad. Een enkeling kan hem kennen van het nummer Koekwaus. Dat wordt feest!

Benno van Vugt

Wat is kermis carnaval zonder Benno van Vugt! De zanger van Ik heb confetti onder mijn kunstgebit zit niet stil en komt een spetterend optreden geven!

Johnny Purple

We hebben vanavond een grootheid in ons midden. Je kent Johnny Purple natuurlijk van zijn Porseleinen Pony, maar ook van hits als Is 't al aaf en Zonnesteek!

Het feestje begint om 19 uur. Via Kermis FM kun je alles grotendeels volgen. Maar gezellig langskomen mag natuurlijk ook! Bijzijn = meemaken!