Kermis FM News header
Wekdienst

26 juli: Hallo Kids Radio op bezoek & de kermiswethouder is jarig

20220722 sfeer middag KERMISFM 7233

Het is woensdag 27 juli. En dat betekent dat we over de helft zitten van de Tilburgse Kermis, het is dag 6. Ook vandaag is er genoeg te beleven. Lees snel verder, dan praten we je bij.

Het weer

Ideaal kermisweer vandaag! Met 23 graden is het niet te warm en niet te koud. Insmeren is niet nodig, het is grotendeels bewolkt.

3 dingen die vandaag spelen

1️⃣ De dj's van Hallo Kids Radio komen bij ons bezoek. Tussen 13 en 17 uur maken ze een radioprogramma speciaal voor kinderen.

2️⃣ Kom je kermiswethouder Van Asten tegen op de kermis? Feliciteer 'm dan even, hij is jarig vandaag!

3️⃣ Zin in een feestje vanavond? Ga dan eens langs bij de Amstel Bierhal. Onder meer Zanger Kafke gaat daar een feestje bouwen.

Deze dj's ga je horen

🕐 Vanaf 13 uur: Arnoud Schellenberg & Mayoni Oosterhoff

🕔 Vanaf 17 uur: Jop van der Zee

🕖 Vanaf 19 uur: Arno Leblanc

🕘 Vanaf 21 uur: Richard van den Beld

🕚 Vanaf 23 uur: Dennis Hoogeveen

Dit speelde er gisteren

1️⃣ De eerste uren van de kermis stonden in het teken van de 50ste editie van de Gehandicaptenmiddag. Exploitanten hielden extra rekening met mensen met een beperking, bijvoorbeeld door ze te helpen bij het in- en uitstappen.

2️⃣ Heel wat groen-oranje sjaaltjes en kieltjes verzamelden zich gisteravond op het plein voor de Sint Jozefkerk. We vierden daar Kermis Carnaval! Vooral tijdens de optredens van Johny Purple en Benno van Vugt werd er volop gehost.

Gisteren in beeld

De sfeer in Tilburg was weer top! Kijk maar:

Zo, nu ben je helemaal bij! Vanaf 13 uur hoor en zie je ons weer. In heel Nederland zijn we te beluisteren via DAB+. Woon je in Tilburg en omstreken? Dan kun je ook intunen op 105.9 FM. En natuurlijk zijn we er ook 24/7 via