Kermis FM News header
Wekdienst

23 juli: De eerste volle kermisdag!

20220722 sfeer middag KERMISFM 7249

Het is 23 juli, de eerste lange dag van de Tilburgse Kermis 2022. Vandaag zijn de attracties maar liefst 13 uur lang geopend: van 12.00 tot 01.00 uur. Benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? Lees dan snel verder.

Het weer

Met zo'n 26 graden wordt het opnieuw lekker warm op de kermis. Een regenbui hoef je niet te verwachten.

3 dingen die vandaag spelen

1️⃣ Volop feest vandaag in Tilburg! In de Amstel Bierhal staan onder anderen Henk Dissel en Wilbert Pigmans op de planken.

2️⃣ Ook op het Piusplein aan gezelligheid geen gebrek. Vanavond treden daar Danny Froger en de Lawineboys op.

2️⃣ Daarnaast is het natuurlijk ook weer volop kermis! Niet alleen in de binnenstad trouwens, ook bij De Zeven Geitjes, op de Reeshofdijk staan attracties. Je vindt daar de nostalgische kermis!

Deze dj's ga je horen

🕐 Vanaf 13 uur: Rozemarijn te Brake

🕒 Vanaf 15 uur: Stef van Duijnhoven

🕔 Vanaf 17 uur: Olivier de Neve

🕖 Vanaf 19 uur: Domien Verschuuren & Anton Griep

🕘 Vanaf 21 uur: Niek Meeuws

🕚 Vanaf 23 uur: Nelleke Arnout

Dit speelde er gisteren

1️⃣ Dj Lars Boele had de eer om Kermis FM 2022 af te trappen. Om 15 uur slingerde hij de eerste plaatjes de ether in.

2️⃣ Eindelijk konden we weer zwieren, zwaaien, rondjes draaien. 's Avonds is de kermis officieel geopend door de kersverse kermiswethouder, Maarten van Asten. Hij zei dat hij blij is dat er dit jaar weer een gewone kermis is.

3️⃣ Bij Kermis FM hebben we een klein onderzoekje gedaan. Wat is het idee achter al die roze lopers overal? Hebben ze te maken met Roze Maandag? Of zijn ze voor de leuk? Het antwoord lees je hier!

Gisteren in beeld

Het was leuk! Kijk maar:

Zo, nu ben je helemaal bij! Vanaf 13 uur hoor en zie je ons weer. In heel Nederland zijn we te beluisteren via DAB+. Woon je in Tilburg en omstreken? Dan kun je ook intunen op 105.9 FM. En natuurlijk zijn we er ook 24/7 via onze vernieuwde website en app.