Vrijwilliger Coordinator Keuken

DIT IS KERMIS FM

Vanaf de Tilburgse Kermis maakt Kermis FM 10 dagen lang live radio, televisie en online content. Dat doen we vanuit onze radiostudio, onze redactie of ergens aan het 3 kilometer lange kermislint. Met ruim 250 vrijwilligers zorgen we dat het geluid van de Tilburgse Kermis 10 dagen in héél Nederland te horen en te zien is.

 

DIT BEN JIJ

Genoeg over ons. Laten we het over jou hebben. Kermis FM zoekt iemand die alle vrijwilligers 10 dagen lang kan voorzien van brandstof. Want naast koffie en bier hebben ze ook af en toe iets voedzaams nodig. Beneden in het pand van de redactie zit een semi-professionele keuken waar we ruim 10 dagen lang voor 100 man per dag een lekker maaltje koken. Daar hebben we natuurlijk handjes voor nodig!

HEB JIJ
– Een liefde voor en een klein beetje verstand van koken
– Organisatie skills

BEN JIJ
-in het bezit van een goeie dosis energie
-leergierig
-bestand tegen 100 uitingen van dank per dag?

Dan zoeken we jou! Onder leiding van ‘Cheffie’ Jeroen leid jij de boel in de keuken in goede orde. Je maakt een kookplanning, zorgt dat iedereen z’n taken weet en dat jouw ploeg onze vrijwilligers om 17.00 uur een lekker maaltje voor de neus zet. Verder maak je na afloop met het team de keuken schoon en bereid je de volgende dag voor. Je denkt na over de inkopen en gaat misschien ook wel eens mee met boodschappen doen.

Interesse? Mail naar mama@kermisfm.nl

We zoeken daarnaast ook koks die het leuk vinden om kookshifts te draaien. Alle beetjes helpen, dus mail bij interesse naar mama@kermisfm.nl!