10 jaar Kermis FM

Er is er een jarig hoera hoera, dat kun je wel zien dat zijn… wij! We worden al 10! En dat vieren we natuurlijk. Met de podcast ’10 Jaar in Tilburg’. Arno en Elger nemen je als founding fathers van Kermis FM mee door de geschiedenis van dé evenementenzender van de Tilburgse Kermis. Hieronder zie je hoe je kunt luisteren!

Kermis FM App
Download de Kermis FM App! Klik op ‘podcast’ en hatsee, je bent aan het luisteren!

Spotify
Lekker luisteren makkelijk in Spotify.

Android
Ga naar de Google Play store, download de Google Podcast-app en zoek bovenin op ‘Kermis FM’. Druk daarna op ‘Abonneren’. Iedere nieuwe aflevering verschijnt nu automatisch in deze app.

iPhone
Ga naar de App Store, download de app Podcasts, klik onderin op ‘Zoek’, zoek op ‘Kermis FM’, klik op ons logo en vervolgens op de paarse abonneerknop. Iedere nieuwe aflevering verschijnt nu automatisch in deze app.

Website
Je kunt alle podcasts hieronder allemaal beluisteren zodra ze er zijn! We zenden ze tijdens de kermis ook uit op Kermis FM, tussen 11.00 en 12.00 uur.

Het tiende jaar…over 2018. We blikken terug op het jubileumjaar van Kermis FM, vlak voordat de kermis erop zit. Met te gast: Martijn van de Wouw en Marten Kloetstra.

De bestuurlijke kant van Kermis FM…over 2017. Het is niet vanzelfsprekend dat Kermis FM er ieder jaar zomaar is. In deze aflevering praten we met het bestuur van Kermis FM. Met Annelies Kruijthoff en Marcel van Gool.

Steeds een beetje professioneler….over 2016. In 10 jaar tijd heeft Kermis FM zich flink ontwikkeld. Bijvoorbeeld op technisch gebied en door online veel groter aanwezig te zijn. Gaby Verseveldt en Gilles Haverbeke zijn te gast.

De muziek en de verwevenheid met carnaval…over 2015. Met Rob Janssen en Feest DJ Maarten.

De kermis die begint met een vliegramp en een brand…over 2014. MH17 stortte 1 dag voor de kermis neer en vlak na het begin van de kermis brak er een grote brand uit. Te gast zijn Renske van der Zalm, Rein van Haaren en Vera Siemons.

Naast radio ook teevee…over 2013. Bij de vijfde verjaardag va Kermis FM werd er vol ingezet op televisie. Te gast zijn Annemieke van Put en Elisa van den Broek die de leiding hadden over de tv-afdeling in 2013.

Roze Maandag…over 2012. Het is de drukste en bekendste dag van de Tilburgse Kermis en dankzij Kermis FM begint hij tegenwoordig zelfs al om middernacht met de Valse Start. Te gast zijn Rona van der Heijden, Naud van de Wijngaart en Frans-Jan Bertens.


De verhuizing van de Kerk naar het Piusplein…2011. Het jaar dat Kermis FM voor het eerst naar het Piusplein ging, dat voor de gelegenheid Kermis FM Plein werd genoemd. Met Alex Boonmann en Björn Janssen te gast.


Ruimte voor talent… over 2010. Veel mensen die nu voor en achter de schermen in de mediawereld werken waren in de beginperiode bij Kermis FM te vinden. En sommigen nu nog steeds. Te gast zijn Domien Verschuuren en Frank van ’t Hof.

Hoe het allemaal begon… over 2009, de eerste editie van Kermis FM. Met Bart Jan Cune, Richard van den Beld en Martijn Planken te gast.